De opdrachtgevers centraal

Het opdrachtgevers account

Ook opdrachtgevers kun je toegang geven tot het systeem. Hiervoor is een speciale omgeving ontwikkeld waar ze alleen gegevens van hun eigen evenement(en) kunnen inzien. 

Je kan instellen dat een opdrachtgever een account krijgt na de aanvraag is verstuurd  of je kan ze op een later moment in het planning proces toegang geven tot het evenement. Het is mogelijk om meerdere opdrachtgevers aan één evenement toe te voegen.

Elke aanpassing die een opdrachtgever maakt worden opgeslagen in het logboek en is te zien bij de notificaties, berichten die worden verstuurd worden ook per mail verstuurd.

Opdrachtgevers kunnen een aantal kleine aanpassingen maken in het evenement tot een bepaalde deadline die je kan instellen.

Wat kunnen ze wel?

  • Een evenement aanvragen via de aanvraagmodule op jouw website
  • De tijdlijn en activiteiten bekijken
  • De duur en tijd aanpassen van de activiteit (tot de deadline is verstreken)
  • Zelf producten toevoegen (tot de deadline is verstreken)
  • Berichten en bestanden opsturen via de berichtenfunctie.

Wat kunnen ze niet?

  • Datum of aantal gasten aanpassen
  • Na de deadline verstreken is gegevens op de tijdlijn aanpassen
  • Evenement annuleren, verwijderen of de status aanpassen
  • Prijzen van producten aanpassen

Daarnaast is het mogelijk om bepaalde producten te verbergen voor opdrachtgevers zodat alleen de eventplanner deze kan selecteren (deze optie staat bij het producten beheer.